Vårt senaste recept
Om Systrarna Eisenman
Vi är Lisa och Monica Eisenman – svensk-amerikanska systrar, matentreprenörer, kokboksförfattare och grundare av The Cookbook Café. I över 20 år har vi arbetat tillsammans inom mat, bakning och receptutveckling. Vår gemensamma passion för genuina smaker, matglädje och kreativt skapande är drivkraften bakom allt vi gör. Tillsammans har vi gett ut åtta kokböcker som sålts … Continued
Perfekt len och krämig cappuccinofudge
Vill du imponera med ett riktigt lyxigt recept på cappuccinofudge till jul? Den här krämiga kaffefudgen med smak av cappuccino, espresso och kakao är julgodis när det är som bäst – men den kräver lite tålamod och rätt teknik för att få den där perfekta, mjuka konsistensen. Följer du dock detta recept så kommer du … Continued
Smakrik och god svartvinbärssill
Svarta vinbär bidrar med sin goda och distinkta smak samt vackra färg i denna sillinläggning. Svartvinbärssill Tid: ca 30 min + 2 dygn i kylskåpetAntal: 4 – 6 portioner Ingredienser Gör så här: Prova gärna våra andra sillrecept:
Ljuvliga saffransbullar med vanilj och mandelmassa
Doften av saffran, vanilj och mandelmassa är svårslagen när julbaket drar igång. Här hittar du recept på ljuvligt saftiga saffransbullar med vanilj och mandelmassa – extra saftiga, smakrika och perfekta till adventsfika, glöggmys och självklart Lucia. Kombinationen av len vaniljfyllning och söt mandelmassa gör bullarna både lyxiga och oemotståndliga, samtidigt som de är enkla att … Continued

