Vårt senaste recept
Om Systrarna Eisenman
Vi är Lisa och Monica Eisenman – svensk-amerikanska systrar, matentreprenörer, kokboksförfattare och grundare av The Cookbook Café. I över 20 år har vi arbetat tillsammans inom mat, bakning och receptutveckling. Vår gemensamma passion för genuina smaker, matglädje och kreativt skapande är drivkraften bakom allt vi gör. Tillsammans har vi gett ut åtta kokböcker som sålts … Continued
Perfekt len och krämig cappuccinofudge
Vill du imponera med ett riktigt lyxigt recept på cappuccinofudge till jul? Den här krämiga kaffefudgen med smak av cappuccino, espresso och kakao är julgodis när det är som bäst – men den kräver lite tålamod och rätt teknik för att få den där perfekta, mjuka konsistensen. Följer du dock detta recept så kommer du … Continued
Kokosknäck – enkelt recept på knäck med kokos som smälter i munnen
Letar du efter ett enkelt recept på kokosknäck som blir perfekt seg och karamelligt – men ändå har den där härliga kokos-smaken? Då är kokosknäck ett självklart val. Den här varianten på klassisk knäck är en riktig favorit till jul, adventsfika och hemmagjorda godisask. Kombinationen av smörig kola och kokos gör att varje liten knäckbit … Continued
Smakrik och god svartvinbärssill
Svarta vinbär bidrar med sin goda och distinkta smak samt vackra färg i denna sillinläggning. Svartvinbärssill Tid: ca 30 min + 2 dygn i kylskåpetAntal: 4 – 6 portioner Ingredienser Gör så här: Prova gärna våra andra sillrecept:

