ANNONS

Rucola-, champinjon-, citron- och parmesansallad

/

Jag (Monica) ska vara ärlig, jag är ingen stor fan av sallad. Dock är det en sallad som jag fullkomligen älskar och det är denna sallad med rucola, skivade champinjoner, parmesan och citron. Denna kombination resulterar i en fantastisk balans mellan det salta, bittra och syrliga.  Framförallt serverar jag den till italiensk mat såsom en god pasta, risotto eller pizza. Här har jag även lagt till lite rädisor – vilket adderar både färg och smak.

Rucola-, champinjon-, citron- och parmesansallad

Rucola-, champinjon-, citron- och parmesansallad

Rucola-, champinjon-, citron- och parmesansallad

Rucola-, champinjon-, citron- och parmesansallad

ca 4 portioner

250 g champinjoner, skivade
65 g rucola
75 g parmesan, hyvlad
ca 8 rädisor, skivade
saft och skal från 1 citron
ca 3 msk olivolja
nymalen svartpeppar och flingsalt

Blanda ihop ingredienserna. Smaka av med salt och peppar. Klart! Servera.

.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00