back-button

Systrarna Eisenman

Picture of the author

Pipettte Rigate med karamelliserad rödlök och parmesan

En läcker pasta med karamelliserad rödlök och parmesanost.

Hur

1.

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

2.

Skär kycklingfiléerna i mindre bitar.

3.

Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek kycklingen tills den är genomstekt.

4.

Tillsätt hackad lök och vitlök i stekpannan och stek i ytterligare några minuter.

5.

Häll i krossade tomater och låt såsen koka upp.

6.

Tillsätt basilika, salt och peppar efter smak.

7.

Låt såsen sjuda i ca 10 minuter.

8.

Servera pastan med kycklingsåsen och strö över riven parmesanost.

Ingredienser

Ingredients

Pipettte Rigate

karamelliserad rödlök

parmesan

Ramen

kyckling

tatsoi

krispig shitake

Ugnsbakad torsk

ägg- och örtpankoströssel

blomkålspuré

Grön ärtssoppa

chèvrekräm

rosmarinkrutonger

Tonfiskburgare

mangosalsa

wasabimajo