Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
En läcker pasta med karamelliserad rödlök och parmesanost.
1.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2.
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar.
3.
Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek kycklingen tills den är genomstekt.
4.
Tillsätt hackad lök och vitlök i stekpannan och stek i ytterligare några minuter.
5.
Häll i krossade tomater och låt såsen koka upp.
6.
Tillsätt basilika, salt och peppar efter smak.
7.
Låt såsen sjuda i ca 10 minuter.
8.
Servera pastan med kycklingsåsen och strö över riven parmesanost.
Pipettte Rigate
karamelliserad rödlök
parmesan
Ramen
kyckling
tatsoi
krispig shitake
Ugnsbakad torsk
ägg- och örtpankoströssel
blomkålspuré
Grön ärtssoppa
chèvrekräm
rosmarinkrutonger
Tonfiskburgare
mangosalsa
wasabimajo