Skär varje skiva tunnbröd i 10 lika stora bitar. Häll olja i en stekpanna så att den täcker ca 2 cm av botten. Värm oljan till ca 170 grader.
Om man inte orkar sitta och pilla med kräftor är denna tilltugg ett perfekt sätt att ändå få njuta av dem.
Foto: Helen Pe
1.
Skär varje skiva tunnbröd i 10 lika stora bitar. Häll olja i en stekpanna så att den täcker ca 2 cm av botten. Värm oljan till ca 170 grader.
2.
Fritera brödbitarna i oljan tills de är gyllene. Låt rinna av på hushållspapper.
3.
Kräftröra: Finhacka kräftstjärtarna. Blanda färskost, majonnäs, Worcestershiresås, lökpulver och dill. Rör ihop med kräftstjärtarna. Smaka av med salt och peppar.
4.
Servera kräftröran tillsammans med tunnbrödschipsen.
2 skivor mjukt tunnbröd (rektangulära)
rapsolja till fritering
170 g kräftstjärtar
100 g färskost
½ dl majonnäs
¼ tsk Worcestershiresås
¼ tsk lökpulver
1 tsk hackad dill
Salt och vitpeppar