Skala, halvera och skär kiwin i halvmånar.
1.
Skala, halvera och skär kiwin i halvmånar.
2.
Kärna ur och skiva avokadon.
3.
Skala och skiva rödlöken tunt. (För en mildare smak, lägg löken i kallt vatten i minst en kvart).
4.
Skär tomaterna i klyftor.
5.
Skiva jalapeños. Kärna eventuellt ur dem om du vill ha mindre hetta.
6.
Lägg allt i en bunke tillsammans med koriander och mynta.
7.
Pressa över lite limesaft. Salta och peppra.
8.
Blanda sedan försiktigt.
9.
Lägg upp på ett fat och servera.
1.
Finhacka allt istället – så får du en härlig salsa!
250 g kiwi
1 avokado
1/4 dl rödlök
ca 100 g cocktailtomater
1 dl granatäpple
1 - 2 jalapeños
1 knippe koriander
1 knippe mynta
1 lime
flingsalt
nymalen svartpeppar