back-button

Systrarna Eisenman

Picture of the author

Allt-i-ett med mozzarella, tomater & ägg

  • ca 2 portioner

En härlig rätt med mozzarella, tomater och ägg som är superenkel, supergod och passar perfekt som lättare middag, lunch eller brunch!

Hur

Gör så här

1.

Dela tomaterna i hälften.

2.

Fräs tomaterna och vitlök i olivolja i en stekpanna i några minuter.

3.

Strimla ner mozzarellan.

4.

När mozzarellan börjar att smälta, gör 4 små ”hål” och knäck ner ett ägg i varje hål.

5.

Fortsätt stek tills vitan har stelnat.

6.

Strö över flingsalt, nymalen svartpeppar och garnera med basilika.

7.

Servera tillsammans med en fräsch sallad och gott bröd.

Ingredienser

Ingredienser

125 g körsbärstomater

1 vitlöksklyfta

1 msk olivolja

1 á 150 g mozzarella

4 ägg

efter smak salt

efter smak svartpeppar

till garnering basilika