ANNONS

Avocado Kiwi Energizer

/

Tack och lov så klarade vi och barnen oss helskinnade ur ”vabruari”.  Dock är ju förkylningstiderna inte över än så därför fortsätter vi att ladda på med så mycket nyttigheter som möjligt under denna period. Bland annat så startar vi dagen med en god och näringsrik smoothie. Just idag kör vi en lite TBT med denna kiwi, avokado och banan. Bilden togs av Monicas vän och fotograf Jonny Lindh när de reste runt i Asien och plåtade hennes nudelbok. Medan de var i Thailand passade de på att ta några dagar ”ledigt”. Hotellet de hade bokat visade sig vara fullbokad – så de blev uppgraderade till ett 5-stjärnigt hotell med en egen lite pool-villa. På dagarna låg de vid poolen och njöt av lyxen – och på kvällarna smög de iväg till den lilla restaurangen längre ner på stranden och njöt av den bästa thai-maten – där varje måltid aldrig kostade mer än 40:-/person. Bästa kombon!

Foto: Jonny LindhDryck: Monica Eisenman

Foto Jonny Lindh

Avocado Kiwi Energizer
ca 4 portioner

2 avokado
1 kiwi
1 banan
5 dl äpplejuiceStäll glasen i frysen i förväg.

Dela på avokadon. Kärna ur och gröp ur fruktköttet. Skala kiwin. Blanda avokado och kiwi med övriga ingredienser och kör i en mixer altnernativt med mixerstav. Spä eventuellt med mera juice om konsistensen är för tjock. Häll upp i de kylda glasen och servera direkt.

Kiwi är en riktig C vitaminbomb och håller förkylningen borta! Dessutom är banan, avokado och äpple fiberrika och bra för magen.

 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00