ANNONS

Club sandwich med lax, avokado och pepparrotsfärskost

/

Äntligen sol och lite värme! Det verkar bli fint väder på nationaldagen imorgon. Härligt!  Monica är på Mallorca med Henrik och Eric, så jag (Lisa) och familjen kommer nog packa en picnickorg och åka i år igen till vackra Hagaparken som tillsammans med Kungliga Operan arrangerar stort nationaldagsfirande med musik, dans och roliga barnaktiviteter.

Här får ni tips på en smaskig smörgås som går snabbt att förbereda och ta med ut i solen i helgen!

CLUB SANDWICH MED LAX, AVOKADO & PEPPARROTSFÄRSKOST
2 trekantsmackor

100 g cream cheese
1 tsk riven pepparrot
6 skivor rostbröd
ca 100 g rökt lax i skivor
¼ rödlök
1 avokado
salladsblad
salt och peppar

Rör ihop cream cheese och pepparrot. Smaka av med salt och peppar. Rosta brödet. Skala och skiva rödlök. Skiva avokadon. Bred pepparrotskräm på brödet. Lägg ihop bröden tre och tre med sallad, lax, avokado och rödlök emellan. Skär smörgåsen i 2 delar och fäst med en tandpetare.

Clubsandwich med lax

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00