back-button

Systrarna Eisenman

Picture of the author

Snittar med lax och melon samt vattenmelon med balsamvinäger

Två snabba snittar att njuta av under helgen - lax och melon med wasabimajonäs samt vattenmelon med balsamvinäger.

Hur

1.

Blanda majonnäs och wasabipasta.

2.

Lägg en bit lax på en melontärning.

3.

Klicka eller spritsa på lite wasabimajonnäs.

4.

Fäst ihop med en tandpetare.

5.

Skär vattenmelonen i kuber, 2 1/2 x 2 1/2 cm.

6.

Gör en liten fördjupning (med t ex änden av en ätpinne) i varje melonkub och fyll med balsamvinäger.

7.

Garnera eventuellt med basilika.

8.

Servera direkt.

Ingredienser

250 g färsk lax

250 g melon

1/2 dl majonnäs

1/2–1 tsk wasabipasta

350 g vattenmelon

efter smak lagrad balsamvinäger

efter smak basilikablad