Värm ugnen till 225 grader.
Ett smarrigt tilltugg med chèvre, granatäpple, solrosfrön och honung.
1.
Värm ugnen till 225 grader.
2.
Skär baguetten i 12 stycken, ca 1 1/2 cm tjocka skivor. Lägg på en bakplåt, täckt med bakplåtspapper.
3.
Skär chèvren i ca 1 cm tjocka skivor och lägg på baguetteskivorna.
4.
Sätt plåten längst upp i ugnen och grilla i ca 5 minuter eller tills chevre får en gyllenbrun färg. Håll koll så att de inte bränns.
5.
Strö över granatäpplekärnor och solrosfrön.
6.
Ringla över lite honung och garnera ev med några timjanblad.
ca 1/2 baguette
ca 125 g chévre
1 - 1 1/2 dl granatäpplekärnor
1/2 dl rostade solrosfrön
flytande honung
färsk timjan