back-button

Systrarna Eisenman

Picture of the author

Crostini med chèvre, granatäpple, solrosfrön och honung

Ett smarrigt tilltugg med chèvre, granatäpple, solrosfrön och honung.

Hur

1.

Värm ugnen till 225 grader.

2.

Skär baguetten i 12 stycken, ca 1 1/2 cm tjocka skivor. Lägg på en bakplåt, täckt med bakplåtspapper.

3.

Skär chèvren i ca 1 cm tjocka skivor och lägg på baguetteskivorna.

4.

Sätt plåten längst upp i ugnen och grilla i ca 5 minuter eller tills chevre får en gyllenbrun färg. Håll koll så att de inte bränns.

5.

Strö över granatäpplekärnor och solrosfrön.

6.

Ringla över lite honung och garnera ev med några timjanblad.

Ingredienser

ca 1/2 baguette

ca 125 g chévre

1 - 1 1/2 dl granatäpplekärnor

1/2 dl rostade solrosfrön

flytande honung

färsk timjan