Veckomenyn

Söndag, fars dag och som vanligt veckomenyn! Hoppas alla pappor får lite extra firandet idag – som även blir en mysigt stund för hela familjen! Våra barn ska strax uppvakta våra män med frukost i sängen och fixa frukost. Sedan ville de själva få bestämma kvällens middag och ska laga den själva. Kanske med lite hjälp från oss… 😉 Hoppas ni alla får lite härlig middagsinspiration inför veckan som kommer. Ha en fin söndag! Kram, Monica och Lisa

VECKOMENYN

MÅNDAG

Blomkålssoppa med karamelisserad lök och äpple

TISDAG

Ugnsbakad kyckling, grönkål, sötpotatis, rödlök med en chèvre- och honungsröra


ONSDAG


Jonny Lindh

Quinoasallad med spenat, chèvre, pekannötter, granatäpple och tahinidressing 


TORSDAG


photographer Ulrika Ekblom www.ulrikaekblom.se

Fiskburgare med salt and vinegar chips

FREDAG

Spaghetti med salsiccia i mustig tomatsås