ANNONS

Våfflor med fikon, mascarpone, pistagenötter och honung

/

Brunch har alltid varit vår favoritmåltid. Innan vi fick barn så mötte vi upp med vänner varje helg, antingen hemma eller på restaurang och njöt av långa härliga bruncher. Nuförtiden är det diverse fotboll- och simträningar som har kommit i vägen så det blir inte lika ofta som vi får till det. Men när vi väl gör det så slås det på stort – ofta med lite amerikansk inspiration. Dvs pannkakor eller våfflor är ett måste. Idag bjuder vi på ett litet lyxigare våffelrecept – nämligen våfflor med fikon, mascarpone, pistagenötter och honung Hoppas ni får en underbar helg!

Rostat surdegsbröd med örtfärskost, sparris, lax och pocherat ägg

Foto: Susanna Blåvarg


Våfflor med fikon, mascarpone, pistagenötter och honung
Receptet på Våfflor med fikon, mascarpone, pistagenötter och honung hittar ni här!

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00