ANNONS

Vattenmelonrättika med feta och kanderade citronskal

/

Vattenmelonrättika är så himla fint! Den ser inte mycket ut för världen när den är hel – men när man skivar den är den så otroligt vacker inuti.  Trots sitt namn smakar den inte vattenmelon utan liknar snarare rädisor i smaken – lite pepprig. I denna sallad balanserar vi rättikans pepprighet med sältan från fetaost, sötma från kanderade citronskal samt en syrlig och lite het dressing med ingefära, lime, koriander och jalapeño. Supergott!

Vattenmelonrättika med feta och kanderade citronskal

ca 2 portioner

ca 150 g vattenmelonrättika
100 g fetaost
kanderade citronskal
limedressing
salt och peppar

Skala och skiva rättikan tunt – gärna med en mandolin. Smula över fetaost. Ringla över dressingen och toppa med kanderade citronskal. Salta och peppra.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00