ANNONS

Veckomatsedel v. 33

/

Jag (Monica) skulle egentligen ha lagt upp veckans matsedel tidigare ikväll men jag har istället spenderat 2 timmar med att försöka få en liten tjej att somna (som hellre ville stå och hoppa i sängen). Jag skyndar mig nu att lägga upp den, moffar i mig en Peanut Butter and Jelly macka och sen ska jag ge mig på att lägga Eric. Wish me luck.

MÅNDAG

Pizza recept

Pizza med färska körsbärstomater, mozzarella, ruccola och basilika

.

TISDAG

Lammfärsspett med couscous, rostade kikärtor, babyspenat och tahini- och yoghurtdressing

Lammfärsspett med couscous, rostade kikärtor, feta, babyspenat och tahini- och yoghurtdressing

.

ONSDAG

Kycklingwrap
Kycklingwrap med honungsdijon-creamcheese

TORSDAG

Foto Ulrika Ekblom

Mac ´n´Cheese

FREDAG

Prosciuttoinlindad fläskfilé
Foto: Niklas Larsson

Pancettainlindad fläskfilé med salvia och vitlök

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00