ANNONS

Tortillabröd med pankopanerad fisk, picklad rödlök och wasabi cole slaw

/


Tortillabröd med pankopanerad fisk, picklad rödlök och wasabi cole slaw
4 portioner

800 g filé av fast vit fisk, t.ex. torsk, kolja eller gös
2 ägg
ca 4 dl panko ströbröd
ca 2 dl vetemjöl
2 avokado

salt och vitpeppar
2–3 dl rapsolja

Wasabi-cole slaw
Picklad rödlök
Tortillabröd

Gör i ordning picklad rödlök och wasabi-cole slaw (se länkar i ingredienslistan). Skär avokado i skivor.

Skär fisken i bitar i mindre bitar. Salta och peppra fisken runtom. Vispa äggen lätt. Doppa fiskbitarna först i mjöl, sedan i ägg och till sist i ströbröd.

Värm oljan i en stekpanna. Lägg ner några fiskbitar åt gången och stek/fritera dem tills de är gyllenbruna runtom. Låt rinna av på hushållspapper.

Värm några tortillabröd, antingen i en stekpanna eller i ugnen. Servera med fisk, rödlök, avokado och cole slaw.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00