back-button

Systrarna Eisenman

Picture of the author

Tortillabröd med pankopanerad fisk, picklad rödlök och wasabi cole slaw

Hur

1.

Gör i ordning picklad rödlök och wasabi-cole slaw (se länkar i ingredienslistan).

2.

Skär avokado i skivor.

3.

Skär fisken i bitar i mindre bitar. Salta och peppra fisken runtom.

4.

Vispa äggen lätt. Doppa fiskbitarna först i mjöl, sedan i ägg och till sist i ströbröd.

5.

Värm oljan i en stekpanna. Lägg ner några fiskbitar åt gången och stek/fritera dem tills de är gyllenbruna runtom. Låt rinna av på hushållspapper.

6.

Värm några tortillabröd, antingen i en stekpanna eller i ugnen.

7.

Servera med fisk, rödlök, avokado och cole slaw.

Ingredienser

800 g filé av fast vit fisk

2 ägg

ca 4 dl panko ströbröd

ca 2 dl vetemjöl

2 avokado

efter smak salt

efter smak vitpeppar

2–3 dl rapsolja