Gör i ordning picklad rödlök och wasabi-cole slaw (se länkar i ingredienslistan).
1.
Gör i ordning picklad rödlök och wasabi-cole slaw (se länkar i ingredienslistan).
2.
Skär avokado i skivor.
3.
Skär fisken i bitar i mindre bitar. Salta och peppra fisken runtom.
4.
Vispa äggen lätt. Doppa fiskbitarna först i mjöl, sedan i ägg och till sist i ströbröd.
5.
Värm oljan i en stekpanna. Lägg ner några fiskbitar åt gången och stek/fritera dem tills de är gyllenbruna runtom. Låt rinna av på hushållspapper.
6.
Värm några tortillabröd, antingen i en stekpanna eller i ugnen.
7.
Servera med fisk, rödlök, avokado och cole slaw.
800 g filé av fast vit fisk
2 ägg
ca 4 dl panko ströbröd
ca 2 dl vetemjöl
2 avokado
efter smak salt
efter smak vitpeppar
2–3 dl rapsolja