ANNONS

Yoghurt med honung, bär och rostad mandel

/

Man måste bara älska ett recept som fungerar lika bra som dessert som till frukost!

Foto Niklas Larsson

Foto Niklas Larsson

Yoghurt med honung, bär och rostad mandel

ca 2 portioner

1 dl vispgrädde
ca 1 tsk florsocker
1/4 tsk vaniljsocker
1 dl turkisk yoghurt

1/2 – ¾ dl honung
1 dl bär, färska eller frusna
ca 2 msk rostade mandelspån

 
Vispa grädden tillsammans med florsocker och vaniljsocker. Blanda med yoghurten.

Häll honungen i botten på två glas. Fördela yoghurt- och gräddblandningen i glasen. Toppa sedan med bär och rostad mandel.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00