ANNONS

Halloumi med granatäpple, honung och mynta

/

En spännande och god smakkombination är halloumi med granatäpple, honung och mynta. Servera som tillbehör till t ex grillat kött eller kyckling eller som en egen rätt tillsammans med t ex lite korngryn eller bulgur.

Halloumi med granatäpple, honung och mynta

Halloumi med granatäpple, honung och mynta
Halloumi med granatäpple, honung och mynta
2 – 4 portioner

1 – 2 halloumi
1 dl granatäpplekärnor
rinnade honung
hackad mynta
olja till stekning

Skär halloumin i skivor. Stek gyllenbrun på både sidor i lite olja i en het stekpanna. Lägg upp på ett fat, ringla över lite honung, strö över granatäpplekärnor och mynta.

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00