ANNONS

Chokladbräck med granatäppelkärnor

/

Chokladbräck med granatäppelkärnor på en plåt på svart träunderlag

Foto: onny Lindh

Chokladbräck med granatäppelkärnor
ca 20 bitar

200 g mörk choklad
2 tsk matolja
250 g vit choklad
ca
1 dl granatäpplekärnor

Klä en plåt med foliepapper.

Smält den mörka chokladen i en skål över sjudande vattenbad. Blanda i 1 tsk olja och rör om. Häll över den smälta chokladen över plåten. Vicka lite på plåten så att chokladen rinner ut till ett jämnt lager, ca 3 mm tjockt. Låt chokladen stelna.

Smält den vita chokladen i en skål över sjudande vattenbad. Blanda i 1 tsk olja och rör om. Häll den vita chokladen över den mörka chokladen på plåten och vicka på plåten så att den vita chokladen rinner ut och täcker den mörka. Strö över granatäppelkärnorna.

Ställ in plåten i kylen så att chokladen stelnar. Bryt sedan chokladen i bitar.  Förvara bräcket i kylskåpet.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00