Klä en plåt med foliepapper.
1.
Klä en plåt med foliepapper.
2.
Smält den mörka chokladen i en skål över sjudande vattenbad. Blanda i 1 tsk olja och rör om. Häll över den smälta chokladen över plåten. Vicka lite på plåten så att chokladen rinner ut till ett jämnt lager, ca 3 mm tjockt. Låt chokladen stelna.
3.
Smält den vita chokladen i en skål över sjudande vattenbad. Blanda i 1 tsk olja och rör om. Häll den vita chokladen över den mörka chokladen på plåten och vicka på plåten så att den vita chokladen rinner ut och täcker den mörka. Strö över granatäppelkärnorna.
4.
Ställ in plåten i kylen så att chokladen stelnar. Bryt sedan chokladen i bitar. Förvara bräcket i kylskåpet.
200 g mörk choklad
2 tsk matolja
250 g vit choklad
ca 1 dl granatäpplekärnor