ANNONS

Från Grunden med Systrarna Eisenman

/

Äntligen är vår nya bok ”Från Grunden med Systrarna Eisenman: allt ifrån marmelad och ketchup till kimchi och mozzarella” ute i bokhandeln till försäljning! Boken innehåller cirka 500 recept på alltifrån grönsaksinläggningar och kryddblandningar till chutney, ketchup, surdegsbröd, såser, fonder, yoghurt, nötsmör, ostar, korvar, flingor, snacks, glass och mycket mer.

Boken finns att köpa bl a på Akademibokhandeln, Adlibris och Bokus !


Från grunden med systrarna Eisenman : allt ifrån marmelad och ketchup till kimchi och mozzarella

Längtar du efter att fylla kylen och skafferiet med vackra burkar med inlagda grönsaker, kryddblandningar, såser och mycket mer? Många av våra vanligaste matvaror kan du faktiskt göra själv. Vad sägs till exempel om hemgjord mascarpone eller egen tacokrydda?

I vår nya stora kokbok får du cirka 500 recept på alltifrån grönsaksinläggningar och kryddblandningar till chutney, ketchup, surdegsbröd, såser, fonder, yoghurt, nötsmör, ostar, korvar, flingor, snacks, glass och mycket mer. Och allt finns dessutom i många olika varianter.

Många av recepten är enkla och går snabbt att göra, andra tar lite mer tid och kräver en större arbetsinsats. Och vill du ha en riktig utmaning, kanske göra din egen hårdost till jul eller din egen lufttorkad bresaola till charktallriken, hittar du även dessa recept i boken.

Hemgjort blir både godare och nyttigare och ibland även billigare. Dessutom vet du exakt vad det innehåller.
0
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00