Vinterns söta

Från början var det meningen att denna kokbok skulle heta Julens söta och skulle vara en liten bok med tips och recept på julsötsaker. I trettio graders sommarvärme mitt i juli månad förmådde vi våra tjejer på caféet (de är alla körtjejer) att sjunga Heliga natt och Nu tändas tusen juleljus för att hjälpa oss med inspiration inför vårt julbak – sisådär sex månader för tidigt. Trots den olidliga värmen i köket och trots vår längtan till att bada i stället för att stå och koka knäck fann vi faktiskt skaparlust – så pass mycket att vi plötsligt hade tredubblat den mängd recept vi skulle ha från början. Och så tänkte vi varför begränsa oss bara till julen? Vi behöver ju faktiskt lite sött och gott under hela vintern. Så boken fick flera sidor med flera recept och framför allt flera vackra bilder. Och så fick den heta Vinterns söta.Vad är egentligen vinterns söta? Jo, det är den varma chokladen man dricker efter en lång dag i skidbacken. Det är desserten man firar in det nya året med.

Det är julgodiset som man hinner äta upp före andra advent. Det är en lyxig tryffel man unnar sig själv en vardag mitt i den mörka januari då allt känns lite trist och tråkigt.

Inbunden 229:- (79:- frakt tillkommer)
Häftad 119:- (79:- frakt tillkommer)

Maila info@systrarnaeisenman.se för att beställa.

Roland Persson

Roland Persson

Roland Persson


Sys