Systrarna Eisenmans mingelmat

Låt systrarna Eisenman hjälpa dig med mingelpartyt! Deras oslagbara mingelmatsbibel innehåller 565 recept på snacks, snittar och smårätter. Förutom smaker från Norden och Medelhavet via USA och Mexico till Asien, hittar du recepten du behöver när du vill bjuda fastrarna på afternoon tea, grannarna på brunch och tjejkompisarna på smarriga desserter. Dessutom stilfulla drinkar och snacks till cocktailpartyt.

Här finns allt för både små och stora fester! Lite enklare pizzor eller pajer i miniformat eller lyxiga amuse bouche med pilgrimsmusslor eller ostron med tillbehör? Välj bland kanapéer, volauventer, crostinis, smörrebröd, terriner, plättar, filodegsknyten, kex, röror och mycket mycket mer. Allt serverat i glas, på sked, på spett eller som små munsbitar för ett riktigt lyckat mingelparty.

Boken ger också praktiska tips och råd som gör det lätt att ordna fest, exempelvis hur mycket som går åt beroende både på antalet gäster och på hur länge festen pågår, hur olika tilltugg kombineras på bästa sätt och hur du får till alla de där vackra snittarna på bilderna.

Utmärkelser:


Vid Årets Svenska Måltidslitteratur 2011 fick boken pris som Årets bästa kokbok. Den vann även kategorierna ”Ceremoniella måltider” och ”Folkets röst”.

Systrarna Eisenmans mingelmat var även nominerad till det stora priset ”Best Cookbook of the Year 2011” i den internationella tävlingen Gourmand World Cookbook Awards.

Kartonnage 190:- (79:- frakt tillkommer)

Maila info@systrarnaeisenman.se för att beställa boken.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina val av kakor. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

”Det finns bara ett sätt att beskriva den här boken: mingelrätternas bibel. Den underbara duon systrarna Eisenman har skapat en komplett och fantastisk festbok … Varje sida är proppfylld med åh-så-gott-jag-tror-jag-dör-recept. Ett måste!” Elle mat & vin

”Lite plock före middagen, ett fullfjädrat cocktailparty eller något mittemellan. Oavsett vad du har tänkt dig hittar du recepten i systrarna Eisenmans nya kokbok!” Allas

”Nya kokboken Systrarna Eisenmans mingelmat innehåller massor med goda recept.” Elin Peters, DN

”Systrarna Eisenmans mingelmat är ett sällan skådat praktverk. En mäktig bibel i mingelmatens tecken. Välgjort, läckert, genomarbetat och utsökt illustrerat av fotograf Roland Persson.” Nya Wermlands-Tidningen

”Idérikedomen är imponerande och alltsammans knyts föredömligt ihop av lite mängdlära, beräknad tidsåtgång och förstås förslag på dryck.” Stefan Forsberg, Sundsvalls tidning

”Boken är snygg med ren och luftig layout, och den är tilltalande, inspirerande och lättsam samtidigt som den ger ett helgjutet intryck.” Charlotte Berglund, BTJ