Poppa popcornen lagom till servering och smaksättning
smaksatt popcorn. Det är så enkelt att göra olika smaker – och så får alla sin favorit!
Receptet kommer från vår bok Systrarna Eisenmans mingelmat
1.
Poppa popcornen lagom till servering och smaksättning
2.
Smaksätt sedan med någon av förslagen nedan
1.
Poppa popcornen lagom till servering och smaksättning
2.
Smaksätt sedan med någon av förslagen nedan
1.
Blanda de varma popcornen med smöret samt övriga ingredienser. Salta
1.
Ta sesamolja istället för smör. Blanda de varma popcornen med sesamfrön och sesamolja. Salta
1.
Blanda de varma popcornen med det smälta smöret och kryddorna. Salta
2 liter poppade popcorn (1 dl opoppade)
25 g smör
ca 1 msk sötstark senap, t ex Johnny’s Senap
salt
2 dl urkärnade svarta oliver, finhackade
ca 1 tsk chiliflingor, smulade
1 msk finhackad persilja
1 msk finhackad färsk oregano
1 citron, rivet skal
salt
ca 2 msk sesamfrön
1–2 tsk sesamolja
salt
1 tsk paprikapulver
1 tsk oregano
1 tsk timjan
1 tsk lökpulver
½ chilipulver