ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sommarens söta

/
I Sommarens söta bjuder systrarna Lisa och Monica på 180 söta recept för soliga dagar på stranden eller i bersån och för regniga dagar inomhus. Här finns allt från småkakor och mjuka kakor till nya och klassiska vetebrödsrecept, och naturligtvis har alla bär från trädgården och skogen en given plats i sommarens pajer och tårtor. Självklart finns det också recept på kalla drycker som iste och lemonad att dricka till – ett måste för de där sommardagarna då det faktiskt är riktigt varmt. Med en massa härliga recept på sylt, marmelad och saft är det också lätt att ta vara på sommarens härliga minnen. Och vad vore sommaren utan sorbet och glass i stora lass? Det som framför allt karaktäriserar Sommarens söta är att det är så stor variation på recepten, precis som i deras två tidigare böcker, och att klassiker blandas med nytt och modernt och enkla recept varvas med lite svårare. Vem kan motstå galet god bananpaj med choklad och hasselnötter, rulltårta med hallon och lemon curd, kokos- och kolakrämskakor, lavendel- och citronpannacotta med hallonsås, jordgubbstårta med vit chokladkräm, maskrosmarmelad, havtornssorbet, lakritsglass med citronrippel eller lime- och myntadricka?
Sommarens söta är en tydlig uppföljare till Två systrars söta och Vinterns söta. Den är rikt illustrerad med mat- och miljöbilder som sprakar av färg och skapar en underbar sommarkänsla – som ett fotoalbum från barndomens somrar! er FN
Utmärkelser:
Boken vann i kategorin ”Söta bakverk” i tävlingen Årets Måltidslitteratur 2009
Inbunden 245:- (79:- frakttillkommer)
Häftad 125:-  (79:- frakttillkommer)
Maila info@systrarnaeisenmans.se för att beställa boken.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Ulrika Ekblom

Ulrika Ekblom

Detaljerad fakta. Fotograf: Ulrika Ekblom Antal sidor: 192 Mått: 197 x 245 x 19 mm  Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174240177 (2009-05-12); Danskt band, 9789174244519 (2014-04-24)

2

Följ oss på Instagram!

@systrarnaeisenman
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00