Messmörsglass

En underbart len och krämig glass med sötsalt ton av messmör. Perfekt som dessert på nyår.

Ingredienser:

  • 5 dl vispgrädde
  • 1 burk sötad kondenserad mjölk
  • 250 gram Messmör

Gör så:

  1. Vispa grädden tills den får mjuka toppar.
  2. Rör ihop kondenserad mjölk och messmör och vänd ner i grädden.
  3. Häll upp i en form och ställ i frysen tills krämen är genomfryst, ca 6 timmar.
  4. Ta gärna fram den ca 10 minuter innan den ska serveras så den hinner tina lite.
  5. Servera glassen med valfritt tillbehör, gärna varma hjortron.
0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Messmörsglass

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x