Crostini med karamelliserade vindruvor, chèvre och pinjenötter

Enkelt och festligt tilltugg med karamelliserade vindruvor, chèvre och pinjenötter.

Antal: ca 12 stycken portioner

Ingredienser:

  • ca 400 g kärnfria vindruvor, blandade gröna och röda
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 2 tsk olivolja
  • 100 g färsk getost
  • ca 3 msk crème fraîche
  • 2 msk rostade pinjenötter
  • 12 skivor baguette, rostade
  • salt
  • timjan till garnering

Gör så:

  1. Sprid ut vindruvorna i en ugnsfast form. Ringla olivolja och vit balsamvinäger över vindruvorna och rör om. Rosta i ugnen i ca 20 minuter.
  2. Blanda getost och crème fraîche till en slät kräm. Smaka av med lite salt.
  3. Bred ut krämen på brödskivorna. Toppa med de varma vindruvorna och ringla över sirapen som är kvar i formen. Garnera med pinjenötter och timjan.
  4. Värm ugnen till 200 grader.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Halstrade pilgrimsmusslor med vitlökssmör, citron och persilja

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x