back-button

Systrarna Eisenman

Om Oss

Vilka är systrarna Eisenman?

  Om systrarna Eisenman

  Välkommen till oss!

  Lisa och Monica Eisenman heter vi och är systrar med en genuin passion for att äta mat, laga mat, prata mat och bjuda på mat. Nästa måltid är redan under planering innan den pågående är uppäten.

  Vi jonglerar rollerna som småbarnsföräldrar och frilansande kokboksförfattare, matkreatörer och matstylister. År 2000 förverkligade vi vår dröm och öppnade The Cookbook Café – ett café med kokbokshandel som vi drev i 8 år. Under den tiden gick ännu en dröm i uppfyllelse, då vi fick möjligheten att skriva vår första egna kokbok ”Två systrars söta”. Sedan dess har vi hunnit med 8 kokböcker, där den senaste är ”Från Grunden – Allt ifrån marmelad och ketchup till kimchi och mozzarella” som vann ”Årets Bästa Kokbok” i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2017. Vi har också fått utmärkelsen ”Stora Matbloggspriset 2019″ och blev tilldelade Gastronomiska sällskapets ”Guldpenna 2019”.

  Varmt välkomna in i våra kök! Det är nämligen här vi tänker dela med oss av en hel del goda, läckra, annorlunda, inspirerande, smaskens, delikata, inte så annorlunda, nyttiga, onyttiga, festliga, enkla, superavancerande och smarriga recept. Vi hoppas inspirera er med allt ifrån donuts och lapskojs till smoothies och brysselkålschips. Och allt däremellan.

  Lisa & Monica

  Kontakt oss gärna om ni är intresserade för ett samarbete!

  E-mail: info@systrarnaeisenman.se

  Instagram: @systrarnaeisenman

  Facebook: Systrarna Eisenman