Vit chokladkräm med bär

En härlig dessert med en ljuvlig kräm på vit choklad och blandade bär.

Antal: 4-6 portioner

Ingredienser:

  • 150 g vit choklad
  • 1 ägg
  • 1 äggula
  • 3 msk florsocker
  • 3 dl crème fraiche
  • finrivet skal från ½ citron citronskal
  • 2 dl blandade bär

Gör så:

  1. Smält chokladen över ett vattenbad.
  2. Vispa ihop chokladen med ägget och äggulan.
  3. Vispa i florsocker, crème fraiche och citronskal till en slät kräm.
  4. Häll upp i portionsformar eller glas.
  5. Ställ i kylskåpet i minst 1 timme.
  6. Garnera med bär.
  7. Servera direkt!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Fänkål­sallad med äpple, rädisor, chèvre och apelsin­marmelad-dressing

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x