Skala, halvera och skär kiwin i halvmånar.
1.
Skala, halvera och skär kiwin i halvmånar.
2.
Kärna ur och skiva avokadon.
3.
Skala och skiva rödlöken tunt. (För en mildare smak, lägg löken i kallt vatten i minst en kvart).
4.
Skiva jalapeños. Kärna eventuellt ur dem om du vill ha mindre hetta.
5.
Lägg allt i en bunke tillsammans med koriander och mynta.
6.
Pressa över lite limesaft.
7.
Salta och peppra.
8.
Blanda sedan försiktigt.
9.
Lägg upp på ett fat och servera.
1.
Tips! Finhacka allt istället – så får du en härlig salsa
500 g kiwi, ca 8 stycken
2 avokado
1/2 rödlök
1 – 2 jalapeños
1 knippe koriander, grovhackad
1 knippe färsk mynta, grovhackad
1 lime
flingsalt och nymalen svartpeppar