En enkel och snabb spaghetti med olivolja, chili och vitlök.

Ingredienser:
Ingredients
- 2 röda chilifrukter
- 4 vitlöksklyftor
- 1 ½ dl olivolja
- rivet skal från ½ citron
- ca 1 dl finhackad bladpersilja
- salt
- svartpeppar
- parmesanost
- ca 400 g spaghetti
Gör så:
- Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet men spara 4 msk av kokvattnet.
- Kärna ur och finhacka chilin. Skala och finhacka vitlöken.
- Värm oljan i en stekpanna. Lägg i vitlöken och chilin och fräs på låg värme tills vitlöken börjar få lite färg.
- Tillsätt det sparade kokvattnet. Blanda med spaghettin. Rör ner citronskal och persilja och smaka av med salt och peppar. Riv över parmesanost vid servering.


