En läcker pasta med karamelliserad rödlök och parmesanost.

Ingredienser:
Ingredients
- Pipettte Rigate
- karamelliserad rödlök
- parmesan
- Ramen
- kyckling
- tatsoi
- krispig shitake
- Ugnsbakad torsk
- ägg- och örtpankoströssel
- blomkålspuré
- Grön ärtssoppa
- chèvrekräm
- rosmarinkrutonger
- Tonfiskburgare
- mangosalsa
- wasabimajo
Gör så:
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
- Skär kycklingfiléerna i mindre bitar.
- Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek kycklingen tills den är genomstekt.
- Tillsätt hackad lök och vitlök i stekpannan och stek i ytterligare några minuter.
- Häll i krossade tomater och låt såsen koka upp.
- Tillsätt basilika, salt och peppar efter smak.
- Låt såsen sjuda i ca 10 minuter.
- Servera pastan med kycklingsåsen och strö över riven parmesanost.


