Pipettte Rigate med karamelliserad rödlök och parmesan

En läcker pasta med karamelliserad rödlök och parmesanost.

Ingredienser:

Ingredients

  • Pipettte Rigate
  • karamelliserad rödlök
  • parmesan
  • Ramen
  • kyckling
  • tatsoi
  • krispig shitake
  • Ugnsbakad torsk
  • ägg- och örtpankoströssel
  • blomkålspuré
  • Grön ärtssoppa
  • chèvrekräm
  • rosmarinkrutonger
  • Tonfiskburgare
  • mangosalsa
  • wasabimajo

Gör så:

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar.
  3. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek kycklingen tills den är genomstekt.
  4. Tillsätt hackad lök och vitlök i stekpannan och stek i ytterligare några minuter.
  5. Häll i krossade tomater och låt såsen koka upp.
  6. Tillsätt basilika, salt och peppar efter smak.
  7. Låt såsen sjuda i ca 10 minuter.
  8. Servera pastan med kycklingsåsen och strö över riven parmesanost.
0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Vanilj och hallonknyten

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x