Mozzarella med harsyra och picklade rädisor

Ingredienser:

  • 13 oz mozzarella cheese
  • 1 bunch wood sorrel
  • High quality olive oil
  • Freshly ground black pepper
  • sea salt
  • 3 ½ oz radishes
  • ¾ cup white distilled vinegar
  • ¾ cup granulated sugar
  • 1 ¼ cups water

Gör så:

  1. Blanda vinäger, socker och vatten i en kastrull. Koka upp och rör tills sockret har lösts upp.
  2. Häll blandningen över rädisorna och låt svalna. Täck över och låt stå i kylskåp över natten.
  3. Riv mozzarellan i stora bitar och lägg på en tallrik.
  4. Toppa med rädisor och harsyra.
  5. Ringla över olivolja.
  6. Krydda efter smak med salt och peppar.
0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Benmärgsburgare

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x