Denna sallad blir man glad utav – både genom att äta och se på den och dess härliga färger. Ät gärna som tillbehör till grillat eller med t ex fish tacos.

Antal: 4 portioner portioner
Ingredienser:
- 250 g kiwi
- 1 avokado
- 1/4 dl rödlök
- ca 100 g cocktailtomater
- 1 dl granatäpple
- 1 – 2 jalapeños
- 1 knippe koriander
- 1 knippe mynta
- 1 lime
- flingsalt
- nymalen svartpeppar
Gör så här:
- Skala, halvera och skär kiwin i halvmånar.
- Kärna ur och skiva avokadon.
- Skala och skiva rödlöken tunt. (För en mildare smak, lägg löken i kallt vatten i minst en kvart).
- Skär tomaterna i klyftor.
- Skiva jalapeños. Kärna eventuellt ur dem om du vill ha mindre hetta.
- Lägg allt i en bunke tillsammans med koriander och mynta.
- Pressa över lite limesaft. Salta och peppra.
- Blanda sedan försiktigt.
- Lägg upp på ett fat och servera.
Tips!
- Finhacka allt istället – så får du en härlig salsa!


