En krämig majonnäs med smak av kimchi, perfekt att servera med rädisor.

Ingredienser:
- 1 äggula
- 1 tsk vitvinsvinäger
- 1 tsk färskpressad citronsaft
- 1 – 1 ½ tsk dijonsenap
- 1 ½ – 2 dl neutral rapsolja
- efter smak kimchilag
- efter smak strösocker
- efter smak salt
Gör så:
- Vispa äggula, vinäger, citronsaft och senap i en skål.
- Tillsätt oljan under ständig vispning först droppvis och sedan i en fin stråle tills majonnäsen tjocknar och blir krämig.
- Smaka av med kimchilag, socker och salt.
- Servera med rädisor.
- Förvara majonnäsen i en tättslutande burk i kylen så håller den i 1 – 2 veckor.
- Tips! Vill man ha ännu mer kimchismak kan man mixa ner kimchi eller blanda ner finhackad kimchi.


