Crostini med päron och ädelost och pinjenötter i honung

Krispiga crostini med päron och ädelost är ett enkelt men lyxigt tilltugg som alltid gör succé. Sötmogna päron möter krämig, salt ädelost och toppas med pinjenötter i honung för en perfekt balans mellan sött, syrligt och nötigt. Perfekt som mingelmat, förrätt eller på en festlig buffé – lika gott till bubbel som till ett glas vin.

Foto Helen Pe

Crostini med päron och ädelost och pinjenötter i honung

Tid: ca 10 min
Mängd:
ca 12 crostini

Ingredienser:

  • 1 dl pinjenötter
  • ½ dl honung
  • 2 päron
  • ca 140 g ädelost
  • ½ baguette

Gör så här:

  1. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. När de har fått lite färg, lägg i en skål och låt svalna.
  2. Blanda sedan pinjenötterna med honungen.
  3. Servera tillsammans med päron, ädelost och rostade baguetteskivor.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Inbakade vaniljpäron med kolasås

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x