Chokladglass med körsbärskompott

En italiensk inspirerad dessert med chokladglass, körsbärskompott och krossade mandelbiscotti.

Ingredienser:

  • ca 200 g körsbär
  • 3-4 msk strösocker
  • ca 1 msk Amaretto eller annan mandellikör
  • 4 portioner chokladglass
  • 8-10, krossade mandelbiscotti

Gör så:

  1. Lägg körsbären och socker i en kastrull. Koka upp och låt sjuda utan lock i ca 10 minuter. Låt svalna och tillsätt eventuellt Amaretto.
  2. Lägg chokladglass i 4 skålar, toppa med körsbärkompott och strö över krossade mandelbiscotti. Njut i sommarvärmen!
0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Rabarber- och kokosgalette

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x