Chokladbräck med granatäppelkärnor

Ingredienser:

  • 200 g mörk choklad
  • 2 tsk matolja
  • 250 g vit choklad
  • ca 1 dl granatäpplekärnor

Gör så:

  1. Klä en plåt med foliepapper.
  2. Smält den mörka chokladen i en skål över sjudande vattenbad. Blanda i 1 tsk olja och rör om. Häll över den smälta chokladen över plåten. Vicka lite på plåten så att chokladen rinner ut till ett jämnt lager, ca 3 mm tjockt. Låt chokladen stelna.
  3. Smält den vita chokladen i en skål över sjudande vattenbad. Blanda i 1 tsk olja och rör om. Häll den vita chokladen över den mörka chokladen på plåten och vicka på plåten så att den vita chokladen rinner ut och täcker den mörka. Strö över granatäppelkärnorna.
  4. Ställ in plåten i kylen så att chokladen stelnar. Bryt sedan chokladen i bitar. Förvara bräcket i kylskåpet.
0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Choklad mini-muffins med Butter Rum Frosting

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x