Allt-i-ett med mozzarella, tomater & ägg

En härlig rätt med mozzarella, tomater och ägg som är superenkel, supergod och passar perfekt som lättare middag, lunch eller brunch!

Antal: ca 2 portioner portioner

Ingredienser:

  • 125 g körsbärstomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 1 á 150 g mozzarella
  • 4 ägg
  • efter smak salt
  • efter smak svartpeppar
  • till garnering basilika

Gör så här:

  1. Dela tomaterna i hälften.
  2. Fräs tomaterna och vitlök i olivolja i en stekpanna i några minuter.
  3. Strimla ner mozzarellan.
  4. När mozzarellan börjar att smälta, gör 4 små ”hål” och knäck ner ett ägg i varje hål.
  5. Fortsätt stek tills vitan har stelnat.
  6. Strö över flingsalt, nymalen svartpeppar och garnera med basilika.
  7. Servera tillsammans med en fräsch sallad och gott bröd.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Blåbärs­muffins med valnöts­strössel

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x