Hallonbollar med kokosflingor

Hallonbollar- ett lite "fräschare" alternativ till chokladbollar.Foto Lisa Björner

Tid:
Antal: ca 10 bollar portioner

Ingredienser:

  • 125 g färska hallon
  • 3 dl havregryn
  • 2 msk lönnsirap
  • 2 tsk kokosolja
  • 1 msk chiafrön
  • kokosflingor och/eller smulade frystorkade hallon till att rulla bollarna i

Gör så:

  1. Mixa alla ingredienser till en finhackad massa.
  2. Täck med plastfolie och ställ i kylskåpet i ca 2 timmar.
  3. Rulla till bollar.
  4. Rulla bollarna i kokos eller smulade frystorkade hallon. Förvara i kylskåpet.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Två varianter av ceviche

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x