
En rolig och god variant på den klassiska spanska sangrian med bärlikör och björnbär, blåbär och svarta vinbär.
Antal: ca 4 portioner portioner
Ingredienser:
- Receptet ger 4 glas
- 3 dl rödvin
- 1/2 dl crème de cassis
- 1 msk strösocker
- ca 2 1/2 dl mineralvatten
- ca 1 dl björnbär
- ca 1 dl blåbär
- ca 1/2 dl svarta vinbär
- Receptet ger ca 4-6 portioner
- 3 dl gräddfil
- 80 g stenbitsrom
- 3 msk rödlök
- 1 msk gräslök
- En nypa nymalen svartpeppar
- Lättsaltade chips till servering
Gör så:
- Fyll fyra glas med is
- Blanda vin, likör och socker och fördela i glasen
- Tillsätt mineralvatten och bär
- Servera direkt
- Lägg gräddfilen i en skål
- Klicka på rommen och strö över rödlök och gräslök
- Strö över lite svartpeppar
- Servera med chips


