Mandelbiskvier

Mandelbeskvier är enkla att göra och supergoda. Självfallet så äter vi dem tillsammans med nyponsoppa. Receptet hittar ni här!

Antal: ca 50 stycken portioner

Ingredienser:

  • 200 g mandelmassa
  • 2 äggvitor

Gör så:

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Riv mandelmassan.
  3. Vispa äggvitorna lite lätt och blanda ner i mandelmassan. Rör till en smet alternativt mixa om du vill ha "slätare" biskvier.
  4. Lägg smeten i en spritspåse och spritsa ut små klickar på en plåt täckt med bakplåtspapper.
  5. Grädda i ugnen i 8-10 min. Håll koll så att det inte bränns.
  6. Låt svalna.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Grillad aubergine och paprika med labneh, granatäpplen och valnötter

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x