Spenatsallad med bacon, keso, nötter och honung

En enkel och god sallad med spenat, bacon, keso, rostade nötter och honung. Perfekt som en lätt lunch eller som tillbehör.

Antal: 2 – 4 portioner (beroende på ensamrätt eller tillbehör) portioner

Ingredienser:

  • 1 påse babyspenat, 65 g
  • 140 g bacon
  • 250 g keso
  • 1 dl blandande nötter, rostade
  • flytande honung
  • flingsalt och nypeppar

Gör så här:

  1. Skölj spenaten.
  2. Stek bacon krispig i en stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper och bryt sedan sönder i mindre bitar.
  3. Varva spenat, keso och bacon på ett fat. Strö över lite salt och peppar. Toppa med nötter och ringla över honung.

Tips!

  1. Prova att byta ut honungen mot lönnsirap och nötterna mot rostade solroskärnor och pumpakärnor.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Espressomartini

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x