Mozzarella med granatäpple, mynta och citronskal

En fräsch och lätt sallad med mozzarella, granatäpple, mynta och citronskal.

Ingredienser:

  • 2 buffelmozzarella
  • 1-2 dl granatäppelkärnor
  • ca 1/2 dl färsk mynta
  • 1 rivet skal från citron
  • ca 3 msk olivolja av god kvalité
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar

Gör så:

  1. Riv sönder mozzarellan i mindre bitar.
  2. Lägg upp på ett fat och strö över granatäppelkärnor, mynta och citronskal.
  3. Ringla över olivoljan.
  4. Salta och peppra.
0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Allt-i-ett kyckling med sötpotatis, grönkål och chèvre- och honungskräm

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x