En härlig rätt med mozzarella, tomater och ägg som är superenkel, supergod och passar perfekt som lättare middag, lunch eller brunch!

Antal: ca 2 portioner portioner
Ingredienser:
- 125 g körsbärstomater
- 1 vitlöksklyfta
- 1 msk olivolja
- 1 á 150 g mozzarella
- 4 ägg
- efter smak salt
- efter smak svartpeppar
- till garnering basilika
Gör så här:
- Dela tomaterna i hälften.
- Fräs tomaterna och vitlök i olivolja i en stekpanna i några minuter.
- Strimla ner mozzarellan.
- När mozzarellan börjar att smälta, gör 4 små ”hål” och knäck ner ett ägg i varje hål.
- Fortsätt stek tills vitan har stelnat.
- Strö över flingsalt, nymalen svartpeppar och garnera med basilika.
- Servera tillsammans med en fräsch sallad och gott bröd.


