
Ingredienser:
- 800 g filé av fast vit fisk
- 2 ägg
- ca 4 dl panko ströbröd
- ca 2 dl vetemjöl
- 2 avokado
- efter smak salt
- efter smak vitpeppar
- 2–3 dl rapsolja
Gör så:
- Gör i ordning picklad rödlök och wasabi-cole slaw (se länkar i ingredienslistan).
- Skär avokado i skivor.
- Skär fisken i bitar i mindre bitar. Salta och peppra fisken runtom.
- Vispa äggen lätt. Doppa fiskbitarna först i mjöl, sedan i ägg och till sist i ströbröd.
- Värm oljan i en stekpanna. Lägg ner några fiskbitar åt gången och stek/fritera dem tills de är gyllenbruna runtom. Låt rinna av på hushållspapper.
- Värm några tortillabröd, antingen i en stekpanna eller i ugnen.
- Servera med fisk, rödlök, avokado och cole slaw.


