Tortillabröd med pankopanerad fisk, picklad rödlök och wasabi cole slaw

Ingredienser:

  • 800 g filé av fast vit fisk
  • 2 ägg
  • ca 4 dl panko ströbröd
  • ca 2 dl vetemjöl
  • 2 avokado
  • efter smak salt
  • efter smak vitpeppar
  • 2–3 dl rapsolja

Gör så:

  1. Gör i ordning picklad rödlök och wasabi-cole slaw (se länkar i ingredienslistan).
  2. Skär avokado i skivor.
  3. Skär fisken i bitar i mindre bitar. Salta och peppra fisken runtom.
  4. Vispa äggen lätt. Doppa fiskbitarna först i mjöl, sedan i ägg och till sist i ströbröd.
  5. Värm oljan i en stekpanna. Lägg ner några fiskbitar åt gången och stek/fritera dem tills de är gyllenbruna runtom. Låt rinna av på hushållspapper.
  6. Värm några tortillabröd, antingen i en stekpanna eller i ugnen.
  7. Servera med fisk, rödlök, avokado och cole slaw.
0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Majssoppa med sweet chili, koriander och corn nuts

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x