Grillad halloumi med plommon och björnbär

Förutom att äta björnbär direkt från busken så tycker vi även om att använda dem i bak- och matlagning. Till exempel detta recept där de serveras med halloumi och plommon. Sältan i halloumi-osten gifter sig utmärkt med sötman från plommonen och björnbären.

Antal: ca 4 portioner portioner

Ingredienser:

  • 250 g plommon
  • 3 halloumi
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl björnbär
  • 1/2 dl honung
  • till garnering mynta

Gör så:

  1. Dela plommonen och kärna ur.
  2. Skiva halloumin och stek på hög värme i olja i en stekpanna till skivorna är gyllene på båda sidor.
  3. Fördela plommon, halloumi och björnbär på ett fat och ringla över honung. Garnera med mynta.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Sweet chili kyckling i soja och sesamsås

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x