Smör med rivna rädisor, krasse och citronzest

Rädisor är en av de första vårprimörerna – och är populära att doppa i smör. Här river vi istället ner dem i smöret tillsammans med lite krasse och citronzest.

Tid:
Antal: 4 – 6 portioner portioner

Ingredienser:

  • 100 g smör, rumsvarmt
  • ca 75 g rädisor
  • 2 tsk krasse
  • Rivet skal från 1/2 citron
  • Nymalen svartpeppar och flingsalt

Gör så:

  1. Riv rädisorna. Lägg i en nätsil och pressa ur så mycket vätska som möjligt.
  2. Blanda rädisor med smör, krasse och citronskal. Lägg upp på ett fat och strö över flingsalt och svartpeppar.
  3. Servera med t ex rostade baguetteskivor.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Ravioli fylld med ricotta & äggula med brynt salviasmör

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x