Crostini med grillade pimientos de padrón och färskost

Pimientos de padrón är en mildare chili. Den är populär att äta som snacks – grillade med lite flingsalt. Här serverar vi dem på rostade baguetteskivor med färskost.

Antal: 4 portioner portioner

Ingredienser:

  • 200 g pimientos de padrón
  • 1/2 baguette, skivad
  • 1 tsk flingsalt
  • 1/4 tsk chiliflakes
  • 150 g färskost
  • Olja till pensling

Gör så:

  1. Pensla olja på pimientos de padrones och grilla på hög värme runtom tills de får färg.
  2. Grilla brödskivorna.
  3. Blanda flingsalt och chiliflakes.
  4. Bred lite färskost på baguettskivorna, lägg på pimientos de padrón och strö över chilisalt.
  5. Receptet har vi ursprungligen skrivit för tidningen Lantliv.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Varm pistagemjölk

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x