ANNONS

Supersnabb sommardessert

/

Har ni inte bestämt någon midsommardessert ännu? Inga problem – stressa inte för det! Vi hjälper dig. Den här måste alltså vara världens snabbaste sommardessert. Den är lite som en no-bake American cheesecake på burk. Och dessutom så ljuvlig god! Passa på nu när de härliga svenska jordgubbarna äntligen är i säsong. Ett tips är att göra iordning den i små fina glasburkar så kan man lätt ta med sig den, t ex till midsommarfirandet eller på picknick.

G L A D   M I D S O M M A R  önskar vi er! Kram

Creamcheese, lemoncurd, bär och digestivkex i en burk

Supersnabb sommardessert
4 portioner

200 g färskost
2 msk lemon curd
4-5 digestivekex, smulade
4 dl jordgubbar och/eller andra bär
rivet skal från 1 citron och 1 lime

Rör ihop färskost, lemon curd och rivet citrusskal. Spar lite för att garnera med.  Lägg smulor av digestivekex i botten på glasburken, sedan citronfärskost och bär. Garnera med finrivet citrusskal och ätbara blommor.

Creamcheese, lemoncurd, bär och digestivkex i en burk

Creamcheese, lemoncurd, bär och digestivkex i en burk

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00