ANNONS

Tips som förenklar vardagen – styckfrysta köttbullar

/

Här kommer ett superbra tips som förenklar matlagningen på vardagarna när tiden ibland är knapp och middagen ska snabbt fram bordet till den hungriga familjen. Brukar ni laga hemgjorda köttbullar? Passa då på att göra en dubbel eller tre gånger satsen av smeten och frys in. Men frys inte in köttbullarna färdigstekta (då blir de lätt torra) utan rulla köttbullar av färsen, lägg ut på en plåt täckt med bakplåtspapper och ställ in i frysen. (Använd en bricka eller skärbräda om plåten inte får plats.) Lägg sedan köttbullarna i fryspåsar när de är frysta. Sedan är det bara att ta fram den mängd ni behöver, låt tina och sedan stek!

Råa köttbullar på en plåt

.

0
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00